Столици кои совршено се вклопуваат во секој простор

од  |  0 коментари

Што го прави еден ресторан или бар совршен? Како може да се осигура дека гостите имаат позитивно искуство и сакаат да се вратат, и како просторниот дизајн може да помогне во постигнување на посакуваната цел?

Секој угостител кој се грижи за идентитетот на неговиот објект, посветува особено внимание на изборот на мебел, за да го направи просторот наменет за престој на луѓето кој што ќе биде пријатен и природен колку што е можно повеќе.

Во прилог на новите трендови кои секојдневно го креваат рангирањето во дизајнот и дизајнот на баровите, рестораните или хотелите,  гостите се оние кои бараат подобро опремени простори во кои ќе го поминуваат слободното време. Оригинални, рустикални, модерни, ексклузивни … Тоа се само некои од стиловите со кои сопствениците го дефинираат идентитетот на нивните локали, но однапред знаејќи ја структурата на своите гости.

 

 

Од долгогодишното искуство во туризмот и сродни индустрии, како и страста за добро дизајнирани и квалитетно изработени столици,  Jumis Luxury е отворена компанија за внатрешна и надворешна опрема, како и за  угостителските објекти. Како компанија со долгогодишно искуство Jumis Luxury ќе ви посочи и препорача мебел кој ќе одговара на вашиот простор и ќе се поклопува со вашите идеи.

Значи, ако сакате да дадете нов изглед на вашиот простор, не е важно дали имате голем ресторан, мал интимен бар или отворете хотел, Jumis Luxury ќе најде решение за вас да одговараат на сите ваши потреби и желби.

Останати модели кои се дел од каталогот со новата колекција на столици. Погледнете…