13 хорор филмови – препорака за гледање овој Halloween

од  |  0 коментари

Со наближувањето на Halloween (Ноќта на вештерките), сите добиваме мотивација да погледнеме нешто страшно (па некои од нас :D). Ништо не ја покрива тематиката на овој празник како морничавото чувство на хорор филмовите.

Ви прикажуваме 13 хорор филмови кои веруваме дека убаво ќе ви го покренат адреналинот. Погледнете ги -доколку се осмелувате!

1) The Exorcist (1973)

2) Poltergeist (1982)

3) The Visit (2015)

4) The Shining (1980)

 

5) The Omen (1976)

 

6) A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

7) 28 Days Later (2002)

8)Misery (1990)

9) Alien (1979)

10) The Ring (2002)

11) The Conjuring

12) The Descent (2005)

13) Psycho (1960)