Нов награден натпревар на Ариес Травел – уплати за 8ми март и добиј бесплатно летување

од  |  0 коментари

Нашиот пријател Ариес Травел вистински знае да ги изненади своите клиенти
Се што е потребно за да учевствувате во овој награден натрпевар е да уплатите  8мартовски аранжман Будва – Острог – Дубровник по цена од 99 евра и да добиете можност да учествувате во извлекувањето за бесплатно 7 дневно летување.
Звучи примамливо зар не?

Погледнете повеќе за патувањето на следниот линк:
https://aries.mk/package/budva_dubrovnik/   Следете го Ариес травел на социјалните медиуми
и на официјалната веб страница