Вежби за утринско истегнување

од  |  0 коментари

Многу често утринските вежби па направени макар и на кратко можат да ви помогнат да се чувствуваат енергично во текот на денот, да ви ја намалат тензијата во мускулите и да ви ја зголемат концентрацијата во текот на денот.

Еве неколку потези кои ќе ви помогнат да се чувствувате подобро