10 добри идеи за уредување на вашиот двор

од  |  0 коментари

Издвоивме за вас 10 идеи за уредување на вашиот двор и негова подготовка за летната сезона.
Овие мали измени може да ги направите и сами без голема стручност а ќе допринесат во разубавувањето на секој центиметар од вашиот приватен простор за релаксација со семејството, со пријателите, со милениците па и сами со ладен коктел под сенка.

1. Рециклирајте стари прозорци и направете мини стаклена градина

2. Малку цемент, боја и каменчиња се се она што вие потребно за овие уникатни стапалки

3. Еуропалети како држачи за саксии со сардели – малку боја, метални држачи и многу љубов и овој прекрасен проект ќе биде завршен
4. Еуро -палетите може да бидат корисни за повеќе намени во дворот па и за саксии со цвеќиња. Надополнете ги саксиите со дрвен чипс во боја и насадете па и зачински билки како декорација.
5. Надворешен камин
6. И повторно палети…
7. Декоративни елементи
8. Стапалки со цемент, стара тава и декоративен камен
9. Блокови како саксии за цвеќе
10. Декоративен ѕид