НЛО столица

од  |  0 коментари

Надовме на доста интересен проект – НЛО лебдечка столица која не го губи својот баланс (не се отпревртува иако изгледа како да лебди над земјата).
Веруваме дека најновиот изум ќе ви се допадне и дека во некој следен период и ние би можеле да уживаме во нејзиниот комфор. Погледнете го видеото во прилог: