10 модни блогерки кои ќе бидат вашата модна инспирација

од  |  0 коментари

Покрај тоа што имаат одличен вкус за мода, стил и убавина, имаат и добро чуство за бизнис.
Овие модни блогерки ќе бидат вашата инспирација за добар стил доколку сте љубители на модата, но и ви се потребни свежи, уникатни и нови идеи за вашиот стил.
Погледнете мал дел од ”елитата” на блогерки на овој социјален медиум – веруваме ќе бидат одлична инспирација за многу нови но и уникатни трендови кои би можеле да ги искористите и за себе.

@Zoella 

@SydneyFashionBlogger

@TheBlondeSalad

@abeautifulmess

@sylviahaghjoo

@Aleali

@susiebubble

@Alexachung


@AnnaDelloRusso

@smashleybell