Чувствувајте се свежо во вашите обувки во текот на целиот ден

од  |  0 коментари

Посакувате ли свежи и суви стапала иако сте постојано во чевли во текот на денот?
Ви препорачуваме да го испробате Bama shoe fresh дезодорансот кој го неутрализира напријатниот мирис во обувките и обезбедува долготрајна свежина.

Овој спреј особено е корисен за време на пролетниот и летниот период кога постои поголема можност за појава на штетни бактерии и микроорганизми.
Има толку освежителен и лесен мирис кој потсеќа на овошна арома на лимон,  со што се освежува внатрешноста на чевелот уште при првата апликација.

Bama Shoe Fresh е антибактериски и дерматолошки тестиран дезодоранс со хигиенска формула за неутрализирање на непријатниот мирис кој може да се појави во чевлите.
Со него добивате хигиенски свежи обувки во секое време. Долготрајната формула со дејство до 48 часа на вашите стапала ќе им ја даде посакуваната свежина ова лето, но и во текот на секоја сезона.

Спрејот за зашита на вашите стапала може да си го набавите во најблиската продавница на Пеко до вас.
Посетете ги, попустите до -40% во нивните продавници се во тек, искористете ги за да си го набавите вашиот нов омилен пар на обувки.