Газирана вода за чистење на порите на лицето

од  |  0 коментари
 Како да ја одржувате својата убавина без скапи третмани ?
Да се изгледа убаво и да се одржува природната убавина е тешка задача за секоја жена па затоа решивме да ве инспирираме. Денешниот предлог за убавина го пронајдовме на Инстаграм и го испробавме и сами.

Резултат: кожата е посвежа и почиста , внимавајте на меурчињата мож да предизвикаат пецкава сензација на носот при вдишување

Чекор 1:

Изберете газирана вода без никаков вештачки додаток и без вкусови.

Чекор 2:

Наполнете еден длабок сад со половина обична вода и половина газиана вода 1:1 сооднос.

Чекор 3:

Потопее го своетолице неколку пати во садот задржувајќи се со лицето во садот (без да вдишувате вода) од 10-15 секунди.