Идеи за декорирање на велигденски јајца #1

од  |  0 коментари

За овие декорации потребни ви се светло сина боја за јаце. Четка за боење и светки.
Нашата споделена идеа е со златни светки но затоа пак можете да искомбинирате различни верзии на прикажаната :сребрени со црно, розеви со лилаво, жолти со сребрено или златно.