Инспирација за новогодишна декорација- дрвена елка

од  |  0 коментари

Се инспириравме од одличната страница https://rogueengineer.com/  кои денешниот туторијал го прикажаа како видео во живо на Facebook. Овој празничен проект ќе ве зближи со најмилите, лесен е и брз за правење а крајниот резултат одличен е како декорација за вашиот двор.