Модни аксесоари за жени за 2015 година

од  |  0 коментари

Универзална вистина е дека вистинскиот аксесоар може да го подобри или влоши севкупниот изглед. Нашето внимание го насочивме повторно кон модните писти на познатите дизајнери од минатата есен и избравме листа на аксесоари кои можат да направат минатогодишните модни парчиња да блесна во трендовски стилизиран изглед за оваа сезона.

1. Впечатлив накит со реси и синџирчиња

obetka

2. Големи, кристални алки

kruista

3. Привезоци

22222222222222222222222222

4. Цветен ѓердан

flora

5. Марами од крзно

fur

6. Чанта “Моника”

minika

 

7. Mochino

moc

 

8. Поинаков тип на чевли

cevla cevli 2 cevlui 3