Ново револуционерно совршенство- Куфер со полици!

од  |  0 коментари

Новото револуционерно решение кое ќе ги скрати долгогодишните маки на многумина од нас се вика ,, Fugu Luggage’’ и го представуваат како: ,, Куфер за вашите потреби”

Се работи за куфер кој многу лесно се претвора во она што секогаш кога патуваме го  посакуваме најмногу – Полици!!

И не само тоа, во него можете многу лесно да се спакувате, а работите можат да се организираат исто како во вашиот плакар.

И мислам дека не е потребно повеќе да појаснуваме за него кога многу подобро можете да разберите како се функционира кога ќе го погледнете следното видео: