ТУРИСТИТЕ МОЖАТ БЕЗГРИЖНО ДА ОДАТ НА ЛЕТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА

од  |  0 коментари

Туристите кои овие дена патуваат на летување во Грчка не би требало да се грижат – ќе можат да ги користат платните картички и парите ќе можат да се подигнат без ограничување, залихите на гориво во ова земја се стабилни, а цените на услугите не се зголемени.

Моменталната ситуација во Грција е потполно редовна, не се очекуваат никакви проблеми поврзани со сместувањето, исхраната и престојувањето на туристите кои аранжманите ги платиле преку туристичките агенции.

Неточните се информации кои се објавени во медиумите за наводните поскапувања на некои од услугите во Грција. Цените се на ниво на кој биле и во почетокот на сезоната и не се очекува да бидат во голема мера покачени.

Моменталната ситуација во ова земја е потполно редовна. Сепак на туристите им се препорачува да кога патуваат било каде, па и во Грција со себе да носат доволно кеш како не би биле зависни од банкоматите.