Vixole’s Matrix патики со LED дисплеи- иднината на модата

од  |  0 коментари

Дали сте размислувале како би изгледале интерактивни патики со лед светла, мерач за броење на чекорите и движењата на вашите екстремитети и секако дали би сакале сликата од вашиот миленик интерактивно да се движи по вашите обувки?

Се ова е можно со новиот модел на патики на брендот Vixole.
Моделот е сеуште прототип, но дали не постои некој од вас кој не би сакал да ги носи?