Владета Јеротиќ: што е среќа?

од  |  0 коментари

Што е среќа?
Зошто духовноста е важна во животот на секој човек, што Нам ни е потребно за да достигнеме внатрешен мир, дали Егото Ни помага на тој пат, како се открива среќата….се само дел од темите на кои говори академикот Владета Јеротиќ

Извор: Sensa