Запознајте го единствениот вирус кој ќе ве забавува и ќе направи да се одморите од работата

од  |  0 коментари

Компјутерските вируси обично во вас предизвикуваат фрустрација, нервоза или немоќ, а сето тоа се случува особено која мора задолжително да извршите некоја работа. Сепак, како што постојат три слобни вируси постои и еден “вирус” кој ќе го направи сосема спротивното – ќе ви пружи одмор од работа и ќе послужи како добар изговор.

Примерот функционира, уморни сте од работа, сакате да излезете со пријателите на кафе, но обврските и шефот “кој стои над глава” се разбира не и дозволуваат. Во тој момент, би ви бил потребен еден добар вирус како изговор да се отарасите од работата.

Ако на компјутерот ви се појави вирус, тоа ќе ве спаси од работа се додека проблемот не се реши. Во мисијата за заразување навашиот компјутер ќе ви помогне страницата “Happy Hour Virus”, на која можете да изберете едно од трите можни сценарија и да стимулирате проблеми на вашиот компјутер.

Сакате да побегнете порано од работа? Ако одговорот е потврден посетете го овој линк (https://www.happyhourvirus.com/) и испробајте ја оваа фора… Но претходно помолете се затоа што можеби и вашиот шеф го чита ова, па ќе свати дека “забушавате”.