3 домашни маски за лице

од  |  0 коментари

Домашните маски за лице може да ја освежат вашата кожа и да и дадат нов сјај.
Денес ви презентираме 3 маски за лице кои може да ги подготвите од само 2 намирници кои ги имате во својот дом, а вашето лице во согласност со намната на самата маска ќе ги добие посакуваните бенефити кои му се потребни од истата.
Повелете испробајте ги!