Промотивeн попуст на новите колекции во продавницте на Peko Македонија

од  |  0 коментари

Peko – омилениот бренд на обувки за големите но и најмалите, секогаш умее да ги изненади своите потрошувачи.
Овој пат Peko ви подарува промотивен попуст на новата колекција на обувки од -20%.

Што ќе пронајдете во продавницте на Peko оваа сезона?
Од спортски, до спортско-елегантни, елегантни, модели со мемори пена, ортопедски, кожни обувки -за секога има по нешто во Peko.
Girza, Skechers, Ara, Alpina, Paar, Bugatti, Ganguro, Girza, Imac,Primigi, Aco, Gabor, Puma,Ciciban …..па и еден од најпопуларните лускузни брендови на обувки – брендот Baldinini , оваа сезона ќе ве изненадат со широката понуда на модели за сечиј вкус.

За вас денес издвоивме неколку спортски модели во најразлични стилови од новата колекција за сезоната пролет/лето 2017 кои веруваме и вам ќе ви се допаднат.


Квалитетот на обувките на Peko никогаш не изостанува затоа посетете ги што поскоро и искористете го промотивниот попуст!