Ара- ултра модерни обувки за трендовска пролет

од  |  0 коментари

Повеќе од шест децении АРА е позната по широкиот спектар на ултра модерни чевли, произведени од врвен квалитет и совршена комбинација од атрактивен дизајн кој прилега на било каков стил.

АРА е германска компанија, со долгогодишна традиција на производство на удобни чевли уште од 1949 година. Денес, под името на АРА се вклучуваат неколку компании, од кои и најзначајните имиња Loid, Legero и Salamander. Годишно, во фабриките на АРА се произведуваат повеќе од 7 милиони пара чевли насекаде низ светот.

АРА чевлите се креирани од внимателно избрани материјали, тестирани за отпорност на било какви штетни супстанци и временски услови.

Чевлите се важен дел од нашето секојдневие.
Освен убавиот дизајн, пред се, треба да бидат удобни за стапалата, бидејќи секој од нас троши по најмалку 10 часа во своите избрани обувки. Токму затоа, АРА понуди дополнителна удобност со разллични функционални додатоци и елегантен стил, кој ќе ги имепресионира сите оние кои сакаат да ги следат трендовите, а истовремено  погодни за различни временски услови.

1.Комфорт

Дел од колекцијата ara пролет/лето 2017 Моделот е достапен во продавниците на Пеко

Најважната карактеристика на АРА чевлите е удобноста. АРА произведува чевли кои се прилагодуваат на вашите на нозе, а не обратно, бидејќи никој не сака болка, плускавци и оштетувања. АРА обезбедува удобност со голем избор на најразлични модели, во зависност од големината на стапалото.
2.Чевли во согласност со вашиот стил

Дел од колекцијата ara пролет/лето 2017 Моделот е достапен во продавниците на Пеко

Современиот дизајн успешно ја  демонстрира долгата традиција на АРА чевлите. Изборот на АРА чевлите е совршен за сите оние кои сакаат удобно темпо. АРА нуди широк асортиман на обувки за сите сезони во најразлични стилови. Елегантни со метални елементи за спортски и секојдневен стил, како и колекција со злато и сребро за класичен металик стил.

Дел од колекцијата ara пролет/лето 2017 Моделот е достапен во продавниците на Пеко

3.Не ги заборавајте деталите

Дел од колекцијата ara пролет/лето 2017 Моделот е достапен во продавниците на Пеко

Веќе неколку сезони Ара чевлите го нагласува секој детал што ги прави посебни. Во комбинацијата на висок квалитет, удобност и широк избор, АРА создаде чевли кои ќе бидат дел од вашиот начин на живот и секојдневие. Бидете храбри во изборот на детали, по кои ќе бидете препознатливи било каде и да чекорите!