Bama Power Protector – моќна заштита за вашите обувки

од  |  0 коментари

Оваа зима неочекувано не изненади со снежна сезона.
Можеби веќе се заштитивте од студовите со зимска опрема и удобни обувки со заштитна мебрана но за овие екстремни временски услови какви што не помниме во последните неколку години добро е на вашите обувки да им обезбедите дополнителна заштита од ветер и вода.


Bama Power Protector е комплетно решение кое нуди силна заштита од кал и влага скоро за секаков тип на материјал. Без разлика дали се работи за мазна или кожа со одреденa текстура, или чевли од одреден материјал, Power Protector спрејот е вашиот  must-have производ за грижа на вашите обувки.

Заштитата  од овие елементи  никогаш не била полесна : испрскајте го чевелот/чизмата, дозволете му на производот да делува и  започнете удобно да чекорите без разлика на временските услови …

*Производот нуди дополнителна заштита до 15 врнежливи дена.
* Ова е производ без додаден  PFC (product without perfluorcarbon).
* Достапен е во сите продавници на Peko