Bama Silky Comfort – спреј со вистинска свила за свиленкасто чувство на стапалата во било кои обувки

од  |  0 коментари

Која дама не би сакала да се чувствува слободно но и удобно во сопствените чевли?
Спрејот  Bama Silky Comfort делува така што ги обвиткува стапалата со свилена невидлива подлога која ќе ја замени потребата од носење на чорапи.

Откако ќе биде испрскан, спрејот  ја одржува кожата свежа и сува до 24 часа .
Bama Silky Comfort e дерматолошки тестиран спреј кој не остава видливи траги од користење на кожата, ги одржува суви и свежи стапалата до 24 часа.

Како се употребува?

Спрејот се распрскува на стапалата во оддалеченост од 15 cm и се остава да се исуши. Стапалата веднаш добиваат свиленскасто чувство, а мирисот на спрејот е многу пријатен.
Овој спреј овозможува стапалата подолго да бидат суви и свежи – идеален е за употреба  во лето или пак пролет.