Божиќни декорации: фенерче од рециклирана тегла од ајвар

од  |  0 коментари

Што кога ќе ја изедете содржината од вкусната теглата Vipro ајвар?
Рециклирајте ја во фенерче на кое веруваме ќе се радуваат вашите најмили.
Следете го нашиот туторијал чекор по чекор: