Доаѓа 1ви април.. Еве како да креирате забавни маски за своите најмили

од  |  0 коментари

За денот на шегата драги мајки доколку сеуште не сте се припремиле , ви предлагаме да направите сами костим за своето најмило.
Се што ќе ви е потребно е многу љубов, креативност, малку време и трпение.

Предлог бр.1 
Костим Петар Пан

2. Предлог – пеперутка

3. Предлог- Страшен лав…

4. Предлог- дрвосечач

5. Предлог 

6. Предлог -воз

7. Аладин