Dr. Hauschka ноќна нега на кожата

од  |  0 коментари

Ноќ.

Активен дел од животот.

Време за обнова.

Немасна (Water-Based) ноќна нега

 

Во текот на ноќта вашата кожа  „се преродува “ кога и нудите немасна ноќна нега на основа на вода, како што е ноќниот серум, кој и овозможува на кожата слободно да дише, да се регенерира и ревитализира. Dr. Hauschka козметиката како ноќна нега на кожата препорачува нега исклучиво на основа на вода, на кој начин важните ноќни процеси би можеле правилно да се одвиваат, избегнувајќи притоа кожата да постане зависна од конкретен производ.

Интензивна нега за долготрајни резултати

Ако вашата кожа ја има изгубено природната рамнотежа и потребната додатна подршка, во ноќниот ритуал на нега можете да ги вклучите преператите за интензивна нега или една серија на ампули, во зависност од состојбата на кожата. За време на тој период не се препорачува користење на серумот или тоникот.

Нашите ампули или препарати за интензивна нега се користат во период од 28 дена како би го подржале природниот циклус на обнова на кожата. Овие производи нудат високо специјализирана нега која и помага на вашата кожа најбрзо да дојде до состојба на смирена, мазна и урамнотежена кожа.

1

2

3

4

5

6