Гламурозен изглед и црвени усни- туторијал од нашата драга блогерка Beauty By Anica

од  |  0 коментари

Дали сте ги погледнале туторијалите на нашата блогерка BeautyAnica?
Професионален пристап, совршени производи и совршен комплетен изглед – туторијали кои им парираат на светски познатите блогери.

Денешниот туторијал се однесува на тематиката ”Црвени Усни”.

Накоро следуваат повеќе туторијали..