Идеи за организација на моминска забава

од  |  0 коментари

Се ближи ли свадбата на вашата најблиска пријателка?
Еве неколку совети како да организирате совршена моминска забава:

1. Креирајте група на социјалните медиуми во која ќе ги организирате сите гости кои ќе бидат поканети на моминската забава . Местото за одржување на забавата е едно од најбитните места- букирајте го локалот, а сите други активности ставете ги во втор план. Доколку одлучите да одите на зедничко патување имајте во предвид дека буџетот потребно е да биде малку поголем, па доколку не можете да издвоите време но и средства изберете локален локал .
2. Договорете буџет и во рамките на тој буџет изберете торта или мафини, подарок за младата, печатени реквизити и забавни активности кои ќе ја збогатат оваа посебна вечер.

Еве како се организираат момински забави низ светот ( а и на нашите простори во последните неколку години) и изберете од идеите кој најмногу ви се допаѓаат и уживајте во оваа посебна вечер.