Исончан мејкап изглед за лето

од  |  0 коментари

Исончаниот металик изглед во лето е апсолутен хит.
Доколку сакате да изгледате спектакуларно за ноќно излегување во клуб или пак за вечера со пријателите овој изглед е одличен избор.
Инспирирани бевме од изгледот на познатата мејкап блогерка CarlyBybel чие видео со вас го споделуваме денес, доколку го испробате овој изглед споделете го со нас 😀

Извор: https://www.youtube.com/watch?v=oFUpyxa1VlY