Како да направите ”боксерски” – инвертни плетенки

од  |  0 коментари

Овие плетенки се апсолутен хит за ова лето.
Можеби се комплицирани и побавно би си ги направиле сами на себе , но зошто да не испробате.
Одлични се за дневно излегување, за спортски шик но и за елегантен изглед.

Пребарувавме најдобро видео на Internet и се одлучивме повторно за нашиот апсолутен фаворит блогерката Carly Bybel- доколку ви се допадне споделете или ставете лајк на нашата објава.