Научете ја умешноста на контуирање на вашето лице и нагласете ја неговата убавина

од  |  0 коментари

Дали сте ја испробале техниката за контуирање?
Многу девојки ја испробуваат но нивните напори да добијат совршено лице со истакнување на најубавите црти на нивото лице често добива друга димензија.

Еве неколку совети за правилно контуирање на вашето лице од Марио Дедиванович – мејкап артистот кој оваа техника ја направи популарна откако ја примени во неговите видеа врз Ким Кардашиан.

Погледнете го неговото видео…