Изберете камен и дознајте што вашиот избор кажува за вас

од  |  0 коментари

Дали ги погледнавте камчињата на сликата погоре, не размислувајте долго, изберете еден на кој најмногу ве навлекува вашиот инстикт!

Еве што вашиот избор кажува за вас:
opalitКамен #1: Опалит

Сакате да се ослободите од динамиката на модерниот живот. Потребно е да пронајдете начин на кој ќе се вратите еден чекор назад, ќе размислите во тишина за нештата кои ве мачат и во самотија ќе размиуслите за своите внатрешни мисли и чувства.

malahit
Камен #2: Малахит

Се наоѓате на работ да постигнете некоја голема промена во животот. Многу од овие промени најчесто ќе бидат спиритуални, но исто и вашиот љубовен живот може да подложи на големи промени.
Ова е вистинско време да започнете да размислувате за промените кои ќе започнете да ги правите во вашиот живот и како тие промени ќе започнат да го водат вашиот живот во позитивна насока.

Sunstone1
Камен #3: Сончев камен

Овој камен го претставува убавото светло сонце. доколку овој камне од сликата го привлечи вашето внимание тогаш вие сте вистински оптимист и верувате дека сеуште постојат убави и позитивни страни на животот. Идинината изгледа светло за вас затоа продолжете да го правите тоа што го правите во моментот, тоа ќе ви доведе радост и среќа во вашаата околина.
Coin---Mahogany-Obsidian-Coins-01

Камен #4: Обсидиан

Овој камен во махагони боја и означува ддека време е за ваша комплетна преродба. Време е да го прекинете циклусот во кој сте биле до сега и да го изградите на нова основа вашиот живот. Запомнете колку сте среќни и превземете ја оваа можност да бидете среќни и горди што сте тоа што сте.

Камен #5: Хоулитhowlite1
Потребно е да имате отворен ум и срце за да доживеете нешто прекрасно, нешто на кое сте се надевале подолг временски период. Не сонувајте, своите соништа започнете да ги оствариувате, сега е вистинското време.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Камен #6: Џаспер

Доколку го избравте овој камен вие сте авантуристи. Вие сте секогаш ведри, расположени и среќни луѓе кои оваа позиттивна енергија ја шират на сите околу себе како магичен прав. Понекогаш препуштете им се на своите импулси и инстинкт, време е да сретнете многу нови луѓе.