Женските костими за капење низ историјата

од  |  0 коментари

Дали знаевте дека во 20тите години од минатиот век женските костими за капење биле направени од волна, па затоа по наводенувањето станувале претешки за носење, а чевли…. чевли, сандали, апостолки и влечки на плажа не се носеле, затоа чорапи до и над колена биле must-have.

Погледнете низ ова кратко видео со најпопуларните костими за капење од секојаера насликани врз телото на овој модел и погледнете како изгледале костимите за капење  низ историјата па и денес и изберете ја својата омилена ера..