Како да заврзете кравата?

од  |  0 коментари

Дали често ви се случува да заборавите како се врзува кравата или пак воопшто не сте знаеле?
Не постои само еден универзален начин на врзување, па затоа доколку не сте знаеле како се врзува до сега, момци не чекајте вашата мајка, девојка, сестра или сопруга да ви ја заврзе кравата пред некој голем настан, следниот пат веќе правете го тоа како професионалци со нашите совети.

1. Класична кравата (наменето за врзување на потенки кравати)

1

2. Пола Виндзорска кравата (наменето за врзување на кравати со средна дебелина)

2

3. Целосна -Виндзор кравата (наменето за дебели вратоврски)

3

4. Лептир Машна 

leptir