Најпопуларните Оскаровски фустани низ годините

од  |  0 коментари

Модата од црвениот тепих на наградите Оскар,  е најочекуваната од модните критичари, стилисти, брендови на облека, дизајнери па и обичните жени зад телевизиските екрани.

Кои се најмодерните и најзапаметени фустани кои поминале на црвениот тепих?
Започнувајќи од Одри Хепберн, Елизабет Тејлор, Џулија Робертс, модерните фустани кои поминуваат по црвениот тепих покрај својата артистичност и уникатност остануваат запаметени по гламурот на жената која ги носела.

Погледнете кои се најпопуларните и најозоборуваните фустани носени досега на црвениот тепих:

Audrey Hepburn,Academy Awards, фустан  1954

Audrey Hepburn,Academy Awards, фустан 1954

Farrah Fawcett, 1978

Farrah Fawcett, 1978

Jodie Foster, 1989

Jodie Foster, 1989

Elizabeth Taylor, 1993

Angelina Jolie, 2004

Angelina Jolie, 2004

Hilary Swank, 2005

Hilary Swank, 2005

Jennifer Lawrence, 2011

Jennifer Lawrence, 2011

Gwyneth Paltrow, 2012

Gwyneth Paltrow, 2012

Emma Stone, 2012

Emma Stone, 2012

2014 година

2014

2014

А оваа година, Оскарите поминаа исто гламурозно како и изминатите години, ова се нашите најомилени модели на фустани кои поминаа преку црвениот тепих, а кои беа вашите?

2015