Како до сопствено совршенство

од  |  0 коментари
Оригинален наслов на книгата : Како до сопствено совршенство
ИСБН : 978-9989-33-574-7
Година на издавање : 2011
Издавачка куќа : ФЕНИКС
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 87
Димензии : 210х100
Корица : мека
Јазик: MK

Краток опис

Книгата “Како до сопствено совршенство” од Сондра Реј содржи начини за афирмација и вежби со чија помош можете да ги решите психолошките потешкотии кои ги нарушуваат вашите односи; да го привлечете идеалниот партнер за вас; да остварите извонредна љубовна врска; да внесете радост во своите меѓусебни комуникации и да остварите длабока поврзаност на духовна основа…