Кои женски трендови мажите не ги сакаат

од  |  0 коментари

Можеби вие се осеќате убаво во некој од омилените фустани, но на вашиот дечко или сопруг тој модел не му се допаѓа. Дознајте повеќе кои модни трендови мажите не ги сакаат.

1. Хеланки

Тие се многу популарни кај жените. Удобни се и многу згодни, но повеќето истражувања покажаа дека на мажите не им се допаѓаат.


2. Неон бои

Жените сакаат живи бои, а повеќето од нив сметаат дека во летната сезона во мода се неон боите. Меѓутоа, повеќето мажи ги одбиваат овие бои затоа што ги сметаат за незрели.


3. Харем панталони

Немаат никаков облик и најдобро е да ги носите ако сакате да ги сокриете женските атрибути што мажите секако не сакаат.

4. Претерана шминка

Шминката би требало да го подобри изгледот на девојките, но ниту еден маж не сака на девојката да има премногу шминка.

5. Ugg чизми

Тие се топли и удобни, но истражувањата покажаа мажите баш и не ги сакаат.