Kурс за дермални филери

од  |  0 коментари

Со голема чест и задоволство Ве инфомираме дека на 01 и 02 Октомври (Сабота и Недела), ќе се одржи најдобриот курс за дермални филери, со интренационален карактер во Универзитетскиот и стоматолошки Клинички центар Др. Бојо Андревски – Европски Универзитет, со почеток во 9ч.

Претседател и главен едукатор на курсот е интернационалниот тренер Д-р. Жељка Кабунац .

На светско ниво пазарот за дермални филери расте годишно за повеќе од 94 %. Исто така побарувачката за дермални филери е два пати поголема од побарувачката за ботокс. Во Америка се прават повеќе од 6 милиони процедури годишно.

Причината за големата популарност на дермалните филери е нивнат безбедна употреба, едноставна апликација, семиперманентната природа на третманот, брзи – инстант резултати, долготрајни ефекти и секако можноста за профит.

Во полседниве 17 години на Светскиот пазар успешно беа обучени повеќе од 30 000 здравствени професионалци (лекари, стоматолози и други лиценцирани здравствени професионалци).

Овој опширен и интензивен тренинг – курс ќе биде фокусиран на дермални филери кои се одобрени од  FDA и содржат вкрстено поврзана хијалуронска киселина т.е. хијалурон со долготрајни ефекти.

Наменет за: доктори, стоматолози и други лиценцирани здравствени професионалци.
Не пропуштајте ја оваа единсвена можност ! Бројот на кандидати е ограничен !

Рок на пријавување 15 Септември. 02 323 0888

https://www.facebook.com/Derma-Bella-115390316856/

Организациски тим

Дерма Бела – веледрогерија ; ГАЛДЕМА – Франција ;

ПЗУ Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар ,, Д-р Бојо Андревски,,