Летна разгледница од Закинтос- погледнете зошто одмор на Закинтос е идеален за млади

од  |  0 коментари

Најпопуларниот јонски остров на кој сите ваши сетила ќе уживаат за време на одморот. Во егзотично тиркизната вода се наоѓа брег со бујна вегетација па и дожувувањето на природата е неверојатно. Најфрекфентен е островот кога станува збор за младите, а надалеку познатото место Laganas centar е место за деноноќна забава и убав провод. За време на одморот на Закинтос посетете ја плавата пештера ,  и Navajo каде ве очекува сјајно капење и опуштање а на плажата Gerakas можете да видите и ретки заштитени желки познати за овој остров од видот Caretta Caretta.

Се надеваме дека ова лето поминато на Закинтос ќе биде идеалниот одмор за кој сте сонувале досега.
Да не должиме, погледнете го следното видео и дозволете самата глетка да ве води низ ова магично место за забава и уживање во прекрасните животворни пејзажи и тиркизни води…Како рај, зар не?


Доколку ова лето планирате да го посетите Закинтос, погледнете ги понудите на Ариес Травел.
Повеќе за понудата на Ариес погледнете на следниот ЛИНК