Linkesti- место каде секој урбан маж може да изгледа впечатливо

од  |  0 коментари

Машката мода се темели на едноставност, меѓутоа не секој маж треба да биде едноставен за да биде забележан. Да, и мажите ги носат трендовите, читаат списанија за мода и обожаваат да следат трендови и да додаваат аксесоари на својата гардероба. За еден урбан маж поимот стил означува синоним за она во кој тој се чувствува удобно но маркантно.

Што ќе биде модерно оваа сезона, а што не,  разгледавме низ призмата на модерниот избор на машка гардероба поставен врз полиците и закачалките на  Linkesti, a е само мал дел од големиот асортиман во нивната колекција пролет-лето 2015.

Линкести

 

11050172_352316314966159_467765661280508735_o

11146240_354577398073384_8374134353072510492_n

11157581_354577388073385_1239888069466478302_oDSC_4775

Повелете и посете те ги Linkesti. Таму можете да пронајдете гардероба и голем избор на аксесоари за секакви настани и прилики, започнувајќи од матури, апсолвентски забави, свадби и др. Исто така активно на страната се одвива и награден натпревар наменет за апсолвенти и матуранти.

Повеќе информации за бутиците можете да погледнете на нивната фан страна
Линк до натпреварот

Фотограф: Александар Петровски
Модел: Krenar Drala
Гардероба: Linkesti

 

(Фотографиите се право на сопственикот и не смеат да се употребуваат за комерцијална употреба)