Makeup трансформација- Lara Croft

од  |  0 коментари

Нашата прекрасна beauty блогерка Beauty Anica се трансформира во Lara Croft.
Се надеваме ќе ви се допадне нејзиниот туторијал, а можеби и ќе ве инспирира оваа вечер да се подготвите за вечер во град.