КАКО ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ ЗА ВАШАТА ,,ЗИМСКА КОЖА“?

од  |  0 коментари

Како што наближува зимата, студеното време може да предизвика хаос на кожата. Затоа е битно да се едуцираат потрошувачите за вредноста на соодветно приспособување на нивната рутина за нега на кожата. Но, со толку многу производи на пазарот тешко е да се избере вистинската комбинација и тоа може да биде лошо искуствуство, заради лоша коминација и избор на продукти за нега.

15320361_10154757766409555_1257957606_n

Во една статија за списанието People, со седиште во Њујорк дерматолог д-р Витни Bowe препорачува слоевит пристап за зимска нега на кожата. “Значи, слој на серум под збогатен ноќен крем”, рече таа. “Оваа комбинација е неверојатно ефикасна за задржувањето на влагата во кожата.” Точно тоа го нуди Дерма Бела за вашата ,, ЗИМСКА КОЖА“ !

За прв пат -50% за пакети за домашна нега на светскиот бренд resultime by COLLIN Paris ! Дерма Бела се грижи за квалитетот и удобноста на вашата кожа !!!