Модерно и шик!

од  |  0 коментари

Доколку Ви е досаден Вашиот изглед и сакате да направете некаква промена, испробајте некоја од актуелните полу долги и кратки асиметрични фризури. Една од најмодерните фризури во светот е полу долга коса со асиметрични кркми преку чело кои фризерите предложуваат и на помладите и на постарите дами. Модерни се и полу долги изретчени фризури со неколку извлечени праменови, но и кратки со подолги кркми кои најдобро и стои на овалното лице. Овие фризури можат да бидат уредно обликувани и разбушавени, а модерни се двете варијанти.

Фризерите предлагаат да ова фризура нагласете со боите, почнувајќи од огнено црвена, темно костенлива до пастелно руса. На овие фризури убаво седи и праменови, но и едноставните сенчење на косата, кои само за нијанса менуваат боја.