Overflow када

од  |  0 коментари

Overflow серија на кади од  Kasch германскиот бренд се дизајнирани на таков начин што водата која ја преплавува ивицата на кадата повторно се преусмерува или враќа во кадата, со што и дава изглед на природен воден простор.

Концептот е резултат на комбинирана естетика и природна убавина, со култни карактери и додавање во просторот елемент вода што прави да се опуштите и уживате како никогаш до сега.