Луксузен намештај за бебе

од  |  0 коментари

 

Нежните и заоблени краеви на мебел се наменски дизајнирани така што ќе обезбедат проток на воздухот, што е навистина важно за безбедноста на вашето бебе. Доколку се опремени со фиксирани лизгачки страни, може да  направите подесување на душекот и негово прилагодување на количката, со што ќе имате полесен пристп до бебето.

Кога бирате мебел за бебе, внимавајте! Тој треба да биде лесно склоплив, да има интересен дизајн и да биде практичен за употреба. Нека биде изработен од квалитетно дрво, по можност бреза во комбинација со челик кој не ‘рѓосува а ќе даде луксузен изглед на собата на бебенцето.