Сладолед со вкус на Nutella, подгответе го дома!

од  |  0 коментари

Дали и вие сте опседнати со одличниот вкус на Nutella како и ние?
Доколку уживате во незиниот вкус, уште повеќе ќе уживате во вкусот на сладоледот со вкус на Nutella.
Погледнете го видео рецептот…