Слиминг масажа

од  |  0 коментари

Вишок на масти се наталожиле во стомакот, задникот или бутините?
Подржете ја диета со масажа за поголем и побрз успех…

Што е слиминг масажа?
Слиминг масажата е третман со кој се топат наталожените масти.

За овој третман се користи коктел од три продукти:

-Концентрат за загревање – со цел да се зголeми циркулацијата и да се отворат порите.
– Слимиг балзам – први липолиза и растопување на мстите
-Судакрем / парафин –кој ќе направи затворање на процесот и же ги задржи активните компонети длбоко во подкожните масти.

Како делуваат слиминг масажите?
Слиминг третманот со масажа делува натој начин што активните состојки ќе ги претворат мастите во амсни киселини, кои подота ќе се исфрлат од организмот преку мокрачата.

Колку време трае третманот?
– Третманот трае 30 мин.

Дали масажата е болна?
– Масажата на почеток е малку болна, но со текот на третманите станува се побезболна.

Колку третмани се потребни ?
– Најчесто масажите се комбинираат со други третмани, но сепак серија од 10 третмани се препорачува. Исто така за комплетени резултати и намалување на обем се препорачува редуцира и контролирана исхрана или вежбање.

Повеќе информации за третманите за слабеење добијте на следниот ЛИНК