Сторбинг – новата техника за шминка која вртоглаво ги преплави блоговите за убавина

од  |  0 коментари

Стробинг по контурирањето е новата хит техника за шминкање преставена од славната Ким Кардашиан и незинот шминкер. Оваа техника се состои од неколку чекори кои веруваме по гледањето на ова видео веќе ќе ги испробате, а со неколку проби ќе станете и професионалци во техниката.

Доколку не знаете што овој збор значи само погледнете во следното видео: