Тренд аларм- Идеи за стилизирана облека во зима

од  |  0 коментари

Во зима типично поудобно се облекуваме, со повеќе слоеви облека, шалови, капи, ракавици, палта, екстра пар топли чорапи и “забарикадирани” сме од глава до пети. Но иако е зима, и иако врз себе носиме толкав број на парчиња облека, тоа незначи дека неможете да бидеме модерни и да бидеме во тренд. Удобното и модерното во лето и пролет не се асоцира со убаво.  Погледнете некои од следните топли и удобни предлог комбинации за оваа зима што ќе ве направат воедно и модерни.

0 00 000

111

 

1

 

2

 

4 6 7 111111111111111111111 22222222222222244444444444444444433333333333333333333333333333 7777777777777 88888888888888