Тренди боди- блузички кои ќе ја одбележат оваа зима

од  |  0 коментари

Еден од најголемите трендови за оваа зима кај женската мода покрај плишот е боди- блузичката.
Веруваме дека сите сакате опуштен и комфорен изглед, со доза на гламур кој ќе биде соодветен за поголем број на настани и дневни аутфити.

Се е до начинот на кој ја стилизирате одблеката зар не?
Еден стајлинг лесно може од дневен да се претвори во вечерен само со вистинската комбинација на парчиња на облека. Оваа променливост од ден во ноќ е можна со овој модел додаток кој веруваме дека сите ќе уживате да го носите оваа зима.
09df7ae05f7f9d2ea49e5b5025d50887

howtowearlaceupshirt20

howtowearlaceupshirt13
Каков тип на боди- блузички се во тренд оваа сезона освен онаа со врвки?
f97d0fe59dbb8645f833b2504308a646

190df3ded4ece5782b003838626197a9 bea83af5f8ef56cfdbcd2aa148f34cd5 78a8aefe391fd5e90395a011c9c47717 0d009751a0073c9936ed2e3f55b1df57