Центар за убавина на Dr.Temt козметика- редефинирање на природната убавина

од  |  0 коментари

Бидете исполнети и задоволни со самите себе затоа што убавината и младешкиот сјај може да трае доколку правилно се негува.

Денес ви го презентираме Центарот за убавина на Dr.Temt козметика, центар за убавина лоциран во  Битола.
Прв специјализиран центар за убавина и генерално застапништво на производите на професионалната медицинска австриска козметика на Dr.Temt во Македонија, нов концепт за редефинирање и нагласување на природната убавина.

Покрај третманите за убавина, во зависност од типот на кожата и незините потреби, тука можете да добиете совет и препорака за производи за секојдневна нега на вашата кожа со кои ефектите од секој третман се надополнуваат и резултатите се чувствуваат долгорочно.

Фирмата “Dr.Temt Labaratories” датира уште од 1946 година кога австискиот хемичар Волтер Паули основал компанија за нега на кожата во Виена.Во 1975година Др.Дитер Темт ја купил компанијата и ја проширил работата со нови подобрени и поквалитетни производи.
antiДенес Др.Темт производите се достапни во водечки клиники, бањи, ординации, спа центри и козметички центри во повеке од 70 земји од светот.
Компанијата е семеен бизнис во кој Др.Дитер Темт лично го надгледува развојојот, контролата и квалитетот. Сите производи се направени лично од Др.Дитер Темт од најквалитетни и здрави природни суровини од светот, во малии серии и користење на производни процеси од стариот свет и строго австриските стандарди на совршеност.
volumen

Производите на Dr.Temt се користат во широката палета на услуги на центарот за убавина, а пред се служат да ја нагласат природната убавина, ги поддржуваат есенцијалните потреби на кожата, ја поддржуваат незината природна регенерација ревитализирајќи ја и давајќи и блескав, свеж и природен изглед.
Сакајте ја својата кожа, подарете му мир и хармонија на своето тело и уживајте во благодетите низ широката палета на третмани во Центарот за убавина на Dr.Temt козметика.

За повеќе новости следете ја нивната официјална фан страница: https://www.facebook.com/Centar-za-ubavina-na-DrTemt-Kozmetika-1666106250280987/?fref=ts

Центар за убавина на Dr.Temt козметика- Битола
Игњат Атанасовски, Комплекс Веро-Нова Битола
Телефон за информации и закажување: 078 276 067